10 gjërat që askush nuk ju tregon për pornografinë

Nuk keni guxuar asnjëherë të shkruani fjalën "pornografi" në Google për shkak të frikës se kompjuteri juaj mund të shpërthejë në çast? Më poshtë tregohet përgjigjia e kësaj pyetjeje dhe e 9 pyetjeve të tjera të turpshme që keni bërë para, gjatë dhe pasi keni parë porno.

1. Të kërkosh filmat porno shkakton shpeshherë ankth. Të gjithë e dimë shumë mirë se çfarë ndodh në qoftë se shkruajmë fjalën "pornografi" në Google: është vendi i fundit i hapësirës kibernetike që do të dëshironit të përfundonit. (Pornhub.com dhe Youporn.com janë një pikënisje e mirë, sepse gjithçka është e organizuar në kategori shumë të qarta).

2. Kompjuteri juaj nuk do të shpërthejë për shkak të shfaqjes së gjërave të vështira për tu parë apo gjërave shqetësuese. Unë nuk kam guxuar kurrë të kërkoj faqet pornografike derisa u ndjeva një grua tashmë e rritur!

3. Përmban diçka për të gjitha shijet. Jo të gjithë e dinë se çfarë mund të pëlqejnë, por bota e pornografisë ofron diçka për secilin prej nesh (dhe për nënat tona, më vjen keq ta pranoj por është e vërtetë).

4. Ofrohen shumë plane të para. Kjo gjë mund t'ju pëlqejë shumë njerëzve. Megjithatë herën e parë që shihni filma pornografikë, i gjithë ky intimitet mund t'ju frikësojë. Kur jeni duke vëzhguar rrugën që bën një penis në brendësi të trupit të femrës, ju jeni gjithashtu duke ndjekur një mësim të anatomisë.

5. Është e pashmangshme të mos behen krahasime me aktoret porno. Si mund të kenë një braziliane kaq të përsosur?!

6. Trupi fiton gjithmonë. Ekzistojnë filma pornografikë që tregojnë trupat e çdo forme, madhësie dhe ngjyre. Kjo gjë është padyshim super sexy, absolutisht realiste dhe e mrekullueshme.

7. Rënkimet. Filmat pornografikë nuk janë aspak të ngjashëm me komeditë romantike. Nuk përshpëritet në vesh, nuk ka psherëtima, nuk ka ëmbëlsi. Përkundrazi, ju do të dëgjoni gjëra të tilla si "Oh, Po", dhe shumë rënkime dhe të bërtitura. E gjithë kjo mund të rezultojë emocionuese, nëse nuk kapeni totalisht në befasi.

8. Zakonisht marrëdhëniet seksuale ndjekin të njëjtin skenar. Nëse nuk ju pëlqen të shikoni një praktikë seksuale, mund të kaloni lehtësisht në një skenë tjetër të filmit.

9. Shpeshherë mund të ndjeheni të frymëzuar dhe të dëshironi të provoni edhe ju diçka më shumë. Megjithatë nevojitet të bëni pak praktikë më parë, pasi është diçka që nuk e arrini sic duhet që me herën e parë.

10. Arritja e orgazmës është e vështirë në fillim. Ndoshta filmat pornografikë do t'ju shkaktojnë të qeshura. Hera e parë që shihni dy të panjohur duke kryer marrëdhënie seksuale, mund të jetë mjaft e cuditshme dhe mund të bëjë që vagina juaj të ngatërrohet. Ndoshta kjo gjë do t'ju ngacmojë pak duke ju bërë të ndiheni të intriguar, të hutuar apo të kënaqur, por gjithsesi do t'ju pëlqejë padiskutim. Kënaquni !

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet