17 filma të Krishtlindjeve që duhet t'i shikosh së paku një herë

Nëse nuk jeni ende në frymën e Krishtlindjes, nuk ka festë më të mirë se sa të shikosh një film klasik të Krishtlindjeve. Edhe pse filmat e rinj festivë bëhen çdo vit, vetëm një pjesë e vogël kualifikohet si filma që shikohen në çdo krishtlindje. Ne kemi përpiluar një grup filmash klasik për festat e fundvitit. Me siguri që ju i keni parë shumicën e tyre, por do të kënaqeni nëse i shikoi sërish në prag festimesh. Të mbledhur me njerëzit e juaj të zemrës, fëmijët dhe gjithë familjen, filmat e rekomanduar do ju bëjnë të ndjeni se festat po vijnë shumë shpejt. Ja lista me disa nga filmat:

Është një jetë e mrekullueshme (It's a Wonderful Life)

Një histori e Krishtlindjeve (A Christmas Story)

I vetëm në shtëpi (Home Alone)

Pushime Krishtlindjesh (Christmas Vacation)

Elfi (Elf)

Krishtlindjet e bardha (White Christmas)

Një Krishtlindje Charlie Brown (A Charlie Broën Christmas)

Mankthi para krishtlindjeve (The Nightmare Before Christmas)

Dashuria e vërtete (Love Actually)

Si Grinch vodhi Krishtlindjet (How the Grinch Stole Christmas)

Babagjyshi i keq (Bad Santa)

Pushimet (The Holiday)

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet