702 kristale Swarovski për kurorën nga Dolce & Gabbana

U deshën 702 kristale Sëarovski për të krijuar një diademë, kurorën me gurë të çmuar, nga Domenico Dolce & Stefano Gabbana, i projektuar për debutantët në Operën në Vjenë që do të mbahet më 8 shkurt 2018. Çdo vit, Swarovski i beson kristalet e veta një projektuesi të shquar, për të krijuar diademë debutuese. Rezultati përfundimtar është një diademë e zbukuruar me lule me ngjyrë trëndafili dhe 702 kristale Sëarovski, të frymëzuar nga martesa e Figaro. Diademat do të mbahen nga debutantët austriakë në natën e Operas në Vjenë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet