Dekorimi i shtëpisë për Krishtlindje ju bën më të lumtur

Të gjithë ata që presin me padurim të zbukurojnë shtëpinë në prag Krishlindjesh, psikologët shpjegojnë se janë më pak të lumtur gjatë vitit. Një ndarje nga i dashuri kohët e fundi, zënkë mes miqsh apo mërzitja në punë, shkakton dëshirën e madhe për festat e fundvitit për të vetmen arsye se kjo gjë shton lumturinë. Nëse jëni nga ata që nuk i rezistoni tundimit të zbukurimit të pemës, apo ndezjes së dritave atëherë ju jeni nostalgjikë për të kaluarën. Këto momente zgjojë tek në lumturinë dhe nostalgjinë e fëmijës që ishim dikur për t’iu larguar streseve dhe tensioneve të jetës së përditshme. Një studim që daton që në 1989 zbuloi se ata që dekorojnë shtëpinë për krishtlindje konsiderohen nga fqinjët më miqësorë dhe tregojnë një ndjenjë më të madhe të mirësisë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet