Filmi Lord of the Rings, kërkon suksesin e Game of Thrones

Amazon Studios ka kërkuar një mënyrë për të kopjuar suksesin e HBO me Game of Thrones. The Lord of the Rings tregon historinë e Frodo Baggins, i cili është i ngarkuar me shkatërrimin e një objektivi të quajtur unazë. Ky është një lloj projekti që mund t'i sjellë Amazon Studios një sasi të konsiderueshme vëmendjeje dhe të tërheqë shikuesit në të gjithë botën. The Lord of the Rings pritet të jetë ashtu sikurse The Game of Thrones, me shumë fantazi dhe aventurë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet