Kate Moss

Goosip: Kate Moss një selfie ? As mos e mendo

Java e modës në Milano ka tërhequr top modelet më të mira në botë. Sfilata përveç star-eve është një rast shumë i mirë për fansat, blogger-ët dhe të apasionuarit e modës që kërkojnë idhujt e tyre për të shkrepur një foto me ta ose një autograf. Këto foto janë një rast i tillë. Ja Kate Moss që duke gjykuar nga shprehja që ka në fytyre, nuk duket se ka qëllim të dhurojë buzeqeshje për fanset që e pret për të bërë një foto.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet