Emma Stone

Moda: gjoks i vogël? Ja pse duhet të ndjeheni mirë

Është më lëhtë të bësh sport, të gjesh përmasat e duhura të sytjenave, dhe nuk rrezikon asnjëherë të gabosh e të biesh në vulgaritet. Këtë mund ta pohojnë Elisa Sednaoui, Charlotte Gainsbourg, Vanessa Paradis, Keira Knightley, Kate Moss, Alicia Vikander, ambasadoret më të njohura të gjoksit të vogël në boten e kinemasë dhe artit. Kjo është sipas gojëdhënave dimensioni i gjoksit të përsosur, i cili duhet të qëndrojë brenda një gote me shampanjë. Siç shkruan Psychology Today, burrat me inteligjentë preferojnë përmasat e vogla. Sipas studimeve të Viren Swami e Martin Tovée, burrat me smart bien në dashuri me gjokset e vogla të femrave sepse tek ato shofin një nevojë më të pakët materiale. Gjoksi i vogël është feminil dhe preferohet nga burrat më të rafinur sot.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

2 Komentet

  1. m.j  e Premte 14 Prill, 2017

    Dhelpra dhe rrushte

  2. m.j  e Premte 14 Prill, 2017

    Dhelpra dhe rrushte