Paris, hapet parku i parë për nudistë

Në Paris është hapur parku i parë për nudistë. Bashkia ka vendosur t'i japë hapësirë falas, 7.300 metër katrorë, brenda parkut Bois de Vincennes, nudistëve, të cilët mund të lëvizin lirisht çdo ditë, nga ora 8:00 deri në 19:30. Propozimi ishte bërë në Këshillin bashkiak nga Partia e Gjelbër, dhe parashikon një fazë të parë eksperimentale, e cila do të zgjasë deri më 15 Tetor. Disa e kanë parë ketë më skepticizëm, pasi i druhen se ky park mund të tërheqë kurizë që vetëm për të parë gratë e burrat nudo, mund të prishin dhe qetësinë publike.

Author
Hermes News

Redaksia

Lajme të ngjashme

Shkruaj një koment

2 Komentet

  1. Ridvan Mersinaj   e Shtunë 2 Shtator, 2017

    Ky po qe eshte Haber i mire,po u miratua dhe ne Bashkin Tirane sdo gjesh vend bosh !!

  2. Mithat Havari  e Shtunë 2 Shtator, 2017

    Gati jane dhe Shqiptaret !.