Të miturit vrasin 5.000.000 bletë, qytetarët mbledhin para për të ndihmuar pronarin

Justin dhe Tori Engelhardt zbuluan një situatë vërtet të dhimbshme kur ata shkuan të kontrollonin për bletët e tyre. Kosheret me rreth 5.000.000 bletë ishin përmbysur dhe hedhur tutje. Rezultati ishte bletë të ngordhura dhe rreth 60.000 dollarë dëm. Policia kishte verifikuar se dy të mitur përkatësisht të moshës 12 dhe 13 vjeç kishin hyrë për të vjedhur në pronën e çiftit, dhe kishin shkaktuar këtë dëm të madh. Pas kësaj pronari i fazetës The Sionx City bëri një gjest tejet fisnik. Ai krijoi një faqe në internet për të mbledhur para për të kompensuar disi dëmin e shkaktuar. Përpjekja për mbledhjen e fondeve solli më shumë se 30,000 dollarë brenda një çështje ditësh. Justin Engelhardt filloi bletarinë gjashtë vjet më parë. "Sa më shumë që studiova për bletët, aq më tepër u mahnitën nga sjellja e tyre", tha Engelhardt në një intervistë me Siouxland Public Media tre vjet më parë. "Ata komunikojnë me njëri-tjetrin duke kërcyer”, shprehet Engelhardt.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet