12-14 Mars konferenca e tretë për Sirinë në Bruksel

Nga data 12 deri në 14 Mars do të mbahet në Bruksel konferenca e trete për Sirinë. "Gjatë këtij takimi takimi kemi patur një bashkëbisedim me të dërguarin e OKBsë Geir Pedersen mbi përdorimin e konferencën jo vetëm për të mbledhur oferta humanitare por dhe vendosur rreth mënyrave si ta mbështesim këtë tranzicion politik dhe rolin që duhet të ketë OKB", tha përfaqësuesja e lartë e Bashkimit europian Federica Mogherini, pas punimeve të këshillit të ministrave në Bukuresht.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet