BE, Komisioni miraton unanimisht deklaratën pro anëtarësimit të Shqipërisë

"Të papranueshëm" e ka quajtur largimin nga salla të deputetëve të opozitës në Komisionin europian. Në mbledhjen e Komitetit të Stabilizim-asociimit Shqipëri-BE, po flitej për interesat e Shqipërisë. Edhe për vetë eurodeputetët në sallën e Parlamentit Europian, çështja që ngriti opozita edhe sikur të ishte e vërtetë, nuk mund të trajtohej në PE, pasi ajo u takon organeve shqiptare, vuri në dukje Kushi. Sjellja e deputetëve të PDsë është kritikuar dhe në arenën ndërkombëtare. Përtej kësaj Komisioni miratoi deklaratën për mbështetjen e plotë në çeljen e negociatave.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet