Danimarka nuk shprehet për anëtarësimin e Shqipërisë

Dhe pse disa media e paraqitën si një 'jo' të Danimarkës, qeveria e vendin nuk është shprehur. Anëtarësimi i Shqipërisë në Unionin europian duhet të presë reformen në gjyqsor. Nga 800 gjyqtarë që janë aktualisht, rreth 10 prej tyre janë testuar prandaj nuk ka arsye pse vendi të japë nje votë para kohe, por pranon që krimi i organizuar është ende problem ne vend. Ministri i jashtëm Stef Blok kishte thene për 'De Telegraaf' se: "Më shumë përparime duhet të bëhen në këto pika", pranoi ai. Holanda është nje prej vendeve që nuk paraqet ndonje rol të dukshëm, brenda Unionit, dhe në pjesën me të madhe të kohës ndjek linjën gjermane brenda familjes.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet