Juncer i zgjat duart shumë me gratë

"I pështirë" dhe "grotesk": i bie drejtpërdrejt Ministrja e punës britanike (ish drejtore në Ministrinë e brendshme) Amber Rudd, për të përshkruar sjelljet që Presidenti i komisionit europian Jean-Claude Juncker ka me gratë. Ajo e akuzon se merr shumë konfidenca dhese i zgjat tepër duart, me to. Këto veprime në Parlamentin britanik dë të ishin censuruar më kohë, i tha Rudd mediave. Ajo shtoi se për shkak të "përqafimeve të tij prej ariu" disa herë asaj i është dashur të anulojë mbledhjet me ministrat e 27tëshes.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet