Juncker: BE jo një kështjellë që u kthen shpinën të dobëtve

Bashkimi Europian ka disa detyrime ndaj botës, deklaroi presidenti i KE-së, Jean Claude Juncker. ”Bashkimi Europian nuk duhet të jetë një fortesë, që u kthen shpinën atyre që vuajnë”, theksoi ai hapjen e një konference për Ditën e Zhvillimit. ”Solidariteti dhe barazia nuk janë vetëm fjalë të bukura të shkruara në traktatet tona, por edhe një detyrim që duhet ta kryejmë çdo ditë”, theksoi ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet