Kukan, ky është fillimi i proçesit

Lajme të mira nga Maqedonia arritën mbrëmë vonë, shkroi eurodeputeti Eduard Kukan, pasi që mbrëmë Kuvendi me shumicë prej dy të tretave e filloi proçedurën për ndryshime kushtetuese në pajtim me Marrëveshjen e Prespës. “Ky është fillimi i proçesit, por paraqet hap shumë të rëndësishëm përpara. Do të doja t’u uroj atyre që e mbështetën marrëveshjen e Prespës, të cilët treguan lidership dhe votuan për të ardhme evropiane të vendit të tyre”, shkroi Kukan në Twitter.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet