Boris Johnson

Marëveshja e Johnson pritet të votohet sot nga Parlamenti

Dita e sotme për Kryeministrin britanik Boris Johnson do të jetë vendimtare përsa i përket marëveshjes mbi Brexit. Të martën në darkë do të vendoset fati i marëveshjes nga Parlamenti Britanik. Anëtarët e parlamentit e kishin refuzuar dy herë atë, ndërsa Johnson prezantoi projekt-ligjin e Marëveshjes së Tërheqjes, i cili do të zbatonte marrëveshjen në ligj dhe planifikon ta shtyjë atë përmes Parlamentit me një ritëm të shpejtë. Parlamenti britanik do të votojë rreth orës 19.oo për parimet e përgjithshme të projekt-ligjit, më pas për miratimin e ligjit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet