Të Shtunën samiti për Zbatimin e katër lirive të Bashkimit Europian, flitet për ''Schengen-in Ballkanik''

Kryeministri Edi Rama do të udhëtojë në Ohër, ku do të marrë pjesë në samitin për Zbatimin e katër lirive të Bashkimit Europian, planifikuar të fillojë të Shtunën me dt. 09 Nentor. Të dielën konferenca për shtyp. Në samit do të jetë i pranishëm edhe Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç. Tre liderët e Ballkanit Perëndimor kanë ngritur idenë e krijimit të ‘Schengen-it të Ballkanit’.

Vucic e konsideron këtë iniciative të dobishme për ngrijen e gjendjes ekonomike në Ballkan. "Ndaj është e rëndësishme që të bisedoj me Edi Ramën dhe Zoran Zaevin, në mënyrë që të krijohen raporte sa më të mira në rajon”, ka thënë ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet