Rama: ''Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces''

Kryeministri Edi Rama përshëndet rekomandimin pa kushte te Komisionit Europian për çeljen e negociatave te vendit. Në mediat sociale kryeministri shkruan:

“Rekomandimi pozitiv pa kushte i Komisionit Europian për çeljen zyrtare të negociatave për anëtarësim të Shqipërisë me Bashkimin Europian, konfirmon se Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces”.

Raporti do t`i dorëzohet kryeministrit Rama pas mesditës, nga ambasadori i BE në Tiranë, ku do të kenë dhe një komunikim për shtyp.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet