BE pret që ndjekjet penale dhe dënimet të vazhdojnë me rezultate të tjera

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë Luigi Soreca, pas operacioneve të zhvilluara nga Policia e shtetit ka thënë se: "lufta kundër trafikut të drogës është një prej kushteve kryesore për integrim në BE. Ne mirëpresim operacionin e gjerë anti-drogë të ndërmarrë sot në qytete të ndryshme nga Policia e Shtetit. Lufta kundër krimit të organizuar & trafikut të drogës është një prioritet top për në BE”, deklaron Ambasadori. BE pret që ndjekjet penale dhe dënimet të vazhdojnë me rezultate të tjera.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet