Tusk: Brexit? Jemi të gatshëm për çdo skenar

Për çështjen Brexit situata është mjaft komplekse, pas ngjarjeve të fundjavës së kaluar jam këshilluar me krerët e shteteve dhe do të vendos në ditët në vijim”, deklaroi Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk gjatë punimeve të parlamentit Europian. “Gjithçka varet nga ajo që parlamenti britanik do të vendosë”, shtoi ai. “Jemi të gatshëm për çdo skenar, por një gjë duhet të jetë e qartë: kurrë nuk do të jetë vendimi ynë që Britania e Madhe të tërhiqet pa marrëveshje”, deklaroi Tusk.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet