''Unë kurrsesi nuk dua të besoj se partia, e cila kërkon të qeverisë vendin është mërzitur nga vendimi i mirë për Shqiptarët e jo për qeverinë''

''Vendet anëtare në fakt skicuan rrugën e pakthyeshme drejt anëtarësimit...Opozita në Tiranë nxin''

Ministri i jashtëm Ditmir Bushati në komentin e tij për çështjen e anëtarësimit në BE, shkruan se vendet anëtare në fakt skicuan rrugën e pakthyeshme drejt anëtarësimit, kuadrin kohor dhe hapat e instrumentet e ndërveprimit të Shqipërisë me Komisionin Europian. "Opozita në Tiranë nxin. Unë kurrsesi nuk dua të besoj se partia, e cila kërkon të qeverisë vendin është mërzitur nga vendimi i mirë për Shqiptarët e jo për qeverinë. Por, preferoj të mendoj se akoma s’ka gjetur kohën e mjaftueshme të lexojë si duhet atë vendim."

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet