Hiqet roaming për vendet e Unionit

Ndërmjet vendeve të Bashkimit europian nuk do të ketë më tarifë shtesë për Roaming. Një vendim i Unionit ka vendosur që kompanitë e telefonisë celulare të mos implementojnë pagesa shtesë për abonentët jashtë, duke filluar që nga data 15 Qershor 2017. Ky vendim shtrihet për telefonatat, navigimet në internet dhe sms-të. Pas këtij vendimi tarifat me shumicë mes operatorëve do të jenë 7.7 Euro për Gigabajt nga 50 Euro që ishte më parë. Çmimi do të bjerë akoma më tej më 1 Janar të 2018tës në 2.5 Euro për Gigabajt.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Saimir Saimir  e Hënë 5 Qershor, 2017

    Te lutem ma spjego ma shkoqer ca ke dasht me thane