Dokumenti i Komisionit: Fatura e Brexit në EURO

Komisioni europian kërkon që Britania e Madhe të paguajë në monedhën europiane faturën e daljes nga Unioni, kjo për tu mbrojtur nga luhatjet e monedhës angleze. “Një tërheqje e udhëruar e BM nga Unioni kërkon që të përcaktohen detyrimet financiare që duhet të respektohen para tërheqjes”, shkruhet në këtë dokument të Komisionit. Kjo shumë duhet të përcaktohet në Euro, dhe pagesa mund të bëhet e ndarë në disa vite. Më 29 Prill vendet anëtare duhet ti japin 'Ok' orientimit për negociatat post-Brexit për Londrën.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet