Jordania dhe Arabia 15 marëveshje $3,5 miliardë

Arabia Saudite dhe Jordania firmosën 15 marëveshje ekonomike me vlerë $3,5 miliardë, me rastin e vizitës së mbretit saudit Salmane. Marëveshjet i firmosën në prag të takimit vjetor të Ligës arabe që fillon në Jordani. Marrëveshjet që u firmosën kishin të bënin më fusha si energjia, mjedisi, shëndetësia dhe uji. Ekonomia jordaneze, ashtu si dhe ajo e vendeve te tjera është prekur fuqishëm nga konfliktet në vendet fqinje, Irak dhe Siri.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet