Lehtësohen masat kufizuese, Britania hap bizneset

Britania e madhe do të lehtësojë masat kufizuese në vend. Bizneset priten të hapen më 15 Qershor. Vendi numëron rreth 41.000 viktima nga Covid dhe është i dyti, më i godituri nga epidemia, në botë. Progreset kundër epidemisë janë të mjaftueshme për të lejuar hapjen e aktiviteteve. Ministri i Biznesit, Alok Sharma, njoftoi rihapjen e bizneseve të Hënën, por barët dhe sallonet e bukurisë duhet të presin deri më datë 4 Korrik.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet