Nga 1 Janari paga minimale do të jetë L26.000

Qeveria ka marrë vendimin për rritjen e pagës minimale në vend. Nga 24 mijë, ajo shkon në 26 mijë. Vendimi u mor sot dhe hyn në fuqi me dt. 1 Janar 2019. Paga minimale në shkallë vendi do të jetë 26,000 Lekë. Paga bazë minimale mujore jepet për 174 orë pune në muaj, të kryera gjatë kohës normale të punës. Qeveria ka vendosur gjithashtu që një orë punë do të paguhet minimalisht me rreth 150 lekë të rinj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet