Samir Mane kërkon një kulturë të re bashkëpunimi mes politikës dhe biznesit

Ka ardhur koha që marëdhëniet politikë-biznes të ridimensionohen. Në një intervistë për revistën ekonomike ‘Monitor’ presidenti i grupit Balfin, Samir Mane, shprehet se klima e të bërit biznes në Shqipëri dhe Ballkan nuk është më e mira e mundshme. Ka sfida të përbashkëta dhe organzimi i këtij grupi të rëndësishm të ekonomisë së vendit duhet të jetë i shpejtë dhe në përputhje me praktikat më të mira të grupeve ndërkombëtare ku politika shihet si partner i biznesit dhe ndërveprimi mes dy komuniteteve duhet të jetë i shpejtë, produktiv dhe profesional. Në këtë marrëdhënie e kulturë të re bashkëpunimi mes politikës dhe biznesit përfiton qytetari vendas pasi krijon kushte për konkurrueshmëri të vërtetë në treg e jo praktika preferenciale në Shqipëri.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet