Ulen kreditë e këqija

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, ka marrë pjesë në mbledhjet vjetore të Fondit monetar ndërkombëtar dhe Bankës botërore, të cilat u zhvilluan në SHBA. Sejko bëri një pasqyrim të situatës ekonomike shqiptare gjatë këtyre mbledhjeve, ku theksoi se aktiviteti ekonomik në vend po përmisohet gjithnjë e më shumë. Për sa i përket sistemit bankar, guvernatori u shpreh se sistemi po shfaqet me tregues mjaft të mirë financiarë. Sejko theksoi gjithashtu një fakt mjaft të rëndësishëm për kreditë me problem ku theksoi se janë ulur ndjeshëm si dhe nënvizoi se trajtimi i tyre ka qenë ndër angazhimet kryesore të Bankës së Shqipërisë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet