Standard & Poor’s B+ për Shqipërinë, perspektivë ''e qëndrueshme''

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon Shqipërinë B+, si perspektivë “të qëndrueshme”. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj tha se: “pritshmëritë e S&P mbi zhvillimet e qëndrueshme të ekonomisë në periudhën afat-mesme mbeten pozitive, duke vlerësuar reformat dhe menaxhimin e financave publike shqiptare”. “Agjenda e reformave të qeverisë do të vazhdojë në përmirësim të jetës së qytetarëve dhe klimës së biznesit në vend”, thekson Denaj.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet