Ulja e Tvsh-së për hotelet: Neranxi, duhej ulur ajo për ushqimet

"Ulja më 6% e TVSHsë së çmimit për akomodim në hotele, është manovra e radhës për të na mbushur mendjen se këtu po merren masa anti varfëri dhe pro zhvillimit të turizmit! Në këto kushte ekstreme varfërie të popullsisë, masa e parë që duhej të merrej, ishte ulja e TVSHsë së ushqimeve bazë, një premtim elektoral ky i socialistëve", e komentoi uljen vendimin e qeverise kryetari i shoqatws kombetare e tregetareve te Shqiperise Nikollaq Neranxi duke folur per uljen e Tvsh-sw. Vendimi i marrë dje nga Qeveria, prek rreth 4 mijë hotele në Shqipëri. Më herët, Ministri i financave Arben Ahmetaj kishte thënë se për vitin 2016, turizmi kishte sjellë 1,5 miliardë Euro të ardhura.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet