Zhvlerësohet përsëri Euro: 133,98 Lek

Modhena vendase ka forcuar dhe një herë pozitën e vet në tregun shqiptar, kundrejt valutave të tjera. Po ashtu ka shënuar një rënie tjetër me 0,55 Lek dhe Dollari amerikan. Burime zyrtare të Bankës së shqipërisë njoftojnë se Euro blihet 0,12 Lek më pak se dje.

  • 1 Euro 133,98 Lek
  • 1 Dollar 118.94 Lek

Ndërsa dollari amerikan pas një periudhe të qëndrueshme, shënoi sot një rënie me 0.55 lekë, duke u këmbyer në vlerën e 118.94 lekë. Aktorët e tregut shprehen se, këmbimi valutor vendas po reflekton zhvlerësimin në tregjet ndërkombëtare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet