Akuza të reja ndaj Trump, ylli i pornografisë pohon se ka kaluar natën me të

Presidenti Donald Trump është përballur me akuza të reja. Ylli i pornografisë Jessika Drake dyshohet se ka kaluar një natë me presidentin në vitin 2006 dhe ka nëshkruar një kontratë me të për të heshtur. Tramp akuzohet se ka paguar yllin pornografik me 130.000 dollarë për të heshtur në lidhje me këtë fakt. Ndërkohë avokati i presidentit ka mohuar cdo akuzë ngritur mbi të. Kjo nuk është hera e parë që Trump akuzohet për çështje të tilla.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet