Amerika i drejtohet Koresë së Veriut

Pas debatit të nisur nga Trump se do të mposhtë “njeriun raket”, dhe se do ta shkatërrojë Korenë e Veriut, sulmuesit amerikanë janë drejtuar Koresë së Veriut. Trump deklaroi se Amerika ka fuqinë ushtarake për ta shkatërruar Korenë e Veriut ndaj ky është një paralajmërim. Kërcënimet e udhëhëqësit të Koresë së veriut nuk na frikësojnën pasi Amerika ka forcën ushtarake për t'u mbrojtur dhe për ta sulmuar deri në shkatërrim Korenë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet