Ja si kriza ekonomike po i shpëton jetën grekëve

Kur nuk ke lekë nuk shëtit me makinë, nuk del mbremjeve, dhe po nuk i bërë këto nuk rrezikon jetën. Numri i vdekjeve nëpër aksidentet rrugore është në rënie, konfirmon Instituti i Shëndetit Publik të Kolegjit Amerikan të Athinës (IPHACA). Viktimat në rrugë janë përgjysmuar, sipas statistikave. Arsyet pse janë: reduktimi i numrit të përgjithshëm të automjeteve, ndryshimi në modelin e sjelljes me makinën, përmirësimi i rrjetit rrugor, teknologjia më e lartë që po përdoret në mjete. Numri i viktimave nëpër aksidentet ngelet gjithsesi i lartë,në krahasim më mesataren e Bashkimit europian.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet