Atentati në Jeruzalem merret përsipër nga Hamas

Hamas ka marrë përsipër atentatin terrorist që ndodhi dje në darkë në Jeruzalem, duke hedhur poshtë deklaratat e bëra nga Isis, që mori përsipër autorësinë e sulmit nëpërmjet Site. "Pohimet e Isis - tha Izzat El-Reshiq - janë vetëm një tentativë për të turbulluar ujërat. Sulmi u bë nga dy palestinezë të Frontit popullor për çlirimin e palestinës dhe një anëtar i organizatës sonë". Fronti po ashtu i mbrojti këto deklarata.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Xhabir Zejnuni  e Shtunë 17 Qershor, 2017

    Tani çdo atentat qe ndodh, merret persiper nga ISIS!!!