Britanikët përsëri ''JO'' BEsë

Rekord votash për daljen e Britanisë nga Bashkimi Europian, sipas sondazhit të fundit të publikuar për referendumin e Brexit. Sipas YouGov, 45% e zgjedhësve elektoralë kërkojnë daljen e Bretërisë së Bashkuar nga BE, ndërsa 36% kërkon të qëndrojë brenda 'klubit' të 28 vendeve. E lartë dhe përqindja e të pavendosurve, 19%, potencialisht mund të ndryshojnë rezultatin. Nga sondazhi del që, britanikët nuk janë të bindur dhe për marëveshjen që po negociohet mes Londrës dhe Brukselit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet