CIA: Kim nuk është i çmendur, objektivi është mbijetesa e regjimit

Diktatori Kim Jong-un nuk është budalla, por një "aktor racional", i cili është përqëndrua në mbijetesën e regjimit. "Ka një qëllim të qartë në atë që po bën Kim Jong-un," tha Yong Suk Lee i Qendrës së Kontrollit të Koresë së CIA-s, gjatë një konference të organizuar nga agjencia, e cila është raportuar sot nga gazeta britanike Telegraph. "Të zgjohet një mëngjes dhe të vendosë të sulmoi Los Angeles me armë bërthamore, kjo nuk është ajo që Kim Jong-un do të bëjë - tha Lee në deklaratat raportuar nga CNN- Kim dëshiron të vendosë regjimin diktatorial në Korenë e Veriut dhe më pas të vdesë i qetë pasi ia ka arritur”, tha ai.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Mithat Havari   e Premte 6 Tetor, 2017

    Sakt , diagnoze diktatoresh !.