Danimarka izolon emigrantët brenda ishullit

Një ishull në mes të arqipelagut danez do të shërbejë për izolimin e emigrantëve danez që kanë bërë krime, atyre që u është hequr e drejta për të qëndruar në Danimarkë, ose u është refuzuar kërkesa për azil, në pritje dërgimit në shtëpi. E vendosi Partia konservatore e ekstremit të djathtë që qeverisë në Kopenhagen. Ishulli i quajtur Lindholm, ndodhet 100 kilometra nga kryeqendra dhe ka një sipërfaqe prej 8 ha. Që nga shekulli i kaluar është kryeqëndër kërkimore veterinare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet