Eric Schneiderman dorëhiqet pas akuave për përdhunim

Prokurori i përgjithshëm në New York Eric Schneiderman, pas akuzave të bëra për abuzime seksuale ndaj të paktën katër grave, të cilat e kishin akuzuar atë, nëpërmjet New Yorker, ka dhënë dorëheqjen. Schneiderman, demokrat dhe aleat i guvernatorit të shtetit Andrew Cuomo, kohët e fundit është bërë i njohur njohur për kritikat e tij të forta ndaj presidentit Donald Trump. Ai ka pranuar faktet, por ka mohuar të ketë vepruar kundër dëshirës dhe vullnetit të grave dhe ka folur "seks me konsensus". Gratë kanë mohuar një fakt të tillë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet