FBI bën publike 1250 faqe të korrespondencës së Hillary Clinton

Siç dhe pritej Departamenti amerikan i shtetit sapo ka publikuar 1250 faqe korrespondencë nga llogaria private e email-it të Hillary Clinton. Skandali u publikua vetëm pak ditë para zgjedhjeje presidenciale në SHBA. Lajmi për publikimin e emaileve u bë publik nga zëdhënësi i Departamentit amerikan të shtetit, Mark Toner: “Agjencia ka publikuar 1250 faqe nga 1850 faqet që kërkohen të publikohen", tha ai. Rreth 350 faqe të tjera të emailit të Clintonit është planifikuar të përpunohen sot.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet