Ftesa e NATOS-s për Maqedoninë

Nëse Maqedonia zgjidh çështjen e emrit, atëherë NATO-ja do ta ftojë për anëtarësim, deklaroi sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, në një intervistë ekskluzive për agjencinë greke të lajmeve, ANA. ”Përshëndes mbështetjen e madhe politike për zgjidhjen e çështjes së emrit të Maqedonisë dhe nëse kjo çështje zgjidhet, atëhere NATO-ja do ta ftojë Maqedoninë që të bëhet anëtare e saj”, deklaroi Stoltenberg. I pyetur për të komentuar edhe marrëdhëniet greko-turke, Stoltenberg shprehu shqetësimin mbi incidentet e përsëritura në detin Egje’.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet