Gratë në Arabinë Saudite do të lejohen të shohin ndeshje në stadium

Gratë në Arabinë Sauditë do të kenë mundësi të shohin ndeshje në stadium, gjë që ishte e ndaluar deri më tani. Ata do të jenë të lira të hyjnë në stadiumet për të ndjekur ngjarjet sportive vitin e ardhshëm. Reforma do të hyjë në fuqi në tre qytete të mbretërisë fillimisht, në Riyadh, Jeddah dhe Dammam. Kjo është një tjetër arritje e rëndësishme për gratë pasi fituan pak muaj më parë mundësinë për të ngarë makinën, gjë që ishte e ndaluar.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet