Antonio Tajani, kandidat i PPE për postin e presidentit të parlamentit Europian

Guy Verhofstad tërheq kandidaturën nga Presidenca e Parlamentit Europian, mbështet Tajanin

Në mënyrë të befasishme në Strasburg kreu i liberalëve, belgu Guy Verhofstad është tërhequr nga kandidatura e vet dhe e grupit që përfaqëson ALDE dhe ka deklaruar se mbështetja e tij shkon për kandidatin e qëndrës së djathtë, italianin Antonio Tajani (Partia Popullore Europiane). Ky koalicion i ri forcon pozicionin e popullorëve, por ende nuk dihet si do të reagojnë grupet e tij më të vogla. Do të mbështesin kundërshtarin e Tajanit, Gianni Pittella, apo do të ecin vetëm ?

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet