"}

Harvey rrezikon impiantet kimike: mbërrin në 37 bilanci i viktimave në Shba

Foto nga uragani Harvey

Pas dëmeve të mëdha që solli Uragani Harvey në qendra banimi, rrezikohen tani dhe dy impiante kimike në qytezën Crosby (Houston). Lajmi u përcoll nga Bbc online. Bëhet fjalë për impiantin e Arkema afër Crosby. Deri tani janë konfirmuar veç të tjerash dhe 37 viktima. Në Houston është shpallur dhe gjendja e jashtëzakonshme. Uragani Harvey është cilësuar më i fortë se Katrina, që kaloi në vitin 2005. Solidaritet me familjet e viktimave ka shfaqur në Twitter dhe presidenti Donald Trump.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet