Harvey: Shtëpia e bardhë i kërkon 7,9 miliardë dollarë Kongresit

Shtëpia e Bardhë i ka kërkuar 7.9 miliardë dollarë Kongresit amerikan, për të përballuar krizën dhe dëmet e shkaktuara nga uragani Harvey që goditi Teksasin. Kërkesa përfshin 7.4 miliardë për agjencinë që merret me menaxhimin e këtyre dëmeve, Federal Emergency Management Agency, dhe $450 milionë si financim për kompanitë e vogla.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet