Homazhet në nderim të Jacques Shirac, Rama në Paris

Jacques Chirac, ish presidenti qe sherbeu per dy mandate ne krye te Frances, nderroi jete 4 dite me pare në moshën 86 vjeçare. Ne Paris, ne nder te figures se tij jane duke u kryer homazhe, ku pjese jane personalitete dhe e gjithe bota. Pjesemarrjen e tij kryeministri shqiptar Edi Rama e ka treguar permes ketyre fotove qe shihni me poshte, te cilat i ka postuar ne profilin e tij ne FB.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet