Isis bombardime në xhami. Dhjetra të vdekur

Dy sulme me bombë nga ISIS në zona të ndryshme kanë shkaktuar dhjetra viktima në Kabul. Sulmi i parë ishte në një xhami, ku vdiqën të paktën 40 vetë dhe dhjetra të tjerë u plagosën. “Sulmi ishte për politeistët, dhe në mrojtje të muslimanëve”- ishte deklarata nga ISIS. Pas kësaj nuk vonoi edhe sulmi i dytë ku talebanët afganë qëlluan tre raketa në qendët të Kabulit.

Raketat goditën goditën zonat e Wazir Akbar Khan dhe Shash Darak. Njëra prej tyre ra afër ambasadës Arabe, ndërsa një tjetër ka rënë jo shumë larg selisë së NATO-s. Nga ky sulm i dytë raportohet për shumë viktima megjithatë nuk është ende zyrtarisht numri i saktë i tyre.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet