Katalonia: Shefi i policisë në gjykatë

Do të paraqitet në gjykatë kreu i Mossosi policisë katalane, Josep Lluís Trapero. Ai do të përgjigjet pas akuzës që iu bë për shkak të kryengritjes. Bashkë me hefin e policisë do të paraqitet edhe një tjetër agjent përgjegjës, Teresa Planas, dhe dy udhëheqës të shoqatave civile të pavarura, Jordi Sanchez dhe Jordi Cuixart.

Ata do të merren në pyetje për rolin e luajtur në demonstratat e 20 dhe 21 shtatorit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet