Kim Jong kërcënon ShBA

Gjatë fjalimit në OKB, Trump ka kërcënuar Kim Jong duke deklaruar se ShBA-të kanë aftësinë për ta shkatërruar plotësisht Korenë E Veriut nëse nuk kanë një zgjidhje tjetër. Pas fjalës së Trump udhëheqësi I Koresë I është kundërpërgjigjur duke thënë së ka fuqinë për ti shkatërruar armiqtë me anë të sulmeve bërthamore. “ Nëse ShBA zgjedh luftën do të përballet me një sulm të tmerrshëm bërthamor dhe me shkatërrimin përfundimtar” ka mbyllur fjalen e tij për Trump, Kim Jong

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet