Kufizime të rrepta për hyrjen në SHBA të shtetasve në vendet me shumicë muslimane

Gjykata e Kartë në SHBA ka shprehur mbështetjen e saj për zbaimin e plotë të ligjit për kufizimet të rrepta ndaj shtetasve të vendeve me shumicë muslimane. Pak kohë më parë Trump deklaroi që qytetarët e gjashtë vendeve me shumicë muslimane si: Çad, Iran, Libi, Somali, Sirinë dhe Jemen, të kenë kufizime deri në ndalim e hyrjes së tyre në SHBA. Me dy vota kundër, gjykatësit e gjykatës amerikane vendosën se masa e kërkuar nga administrata Trump mund të zbatohet plotësisht.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

1 Komentet

  1. Xhabir Zejnuni  e Martë 5 Dhjetor, 2017

    Xhabir Zejnuni Lajm shume i mire.